Slaapcomfort

Alles voor uw rust en comfort

Ruime keuze en advies op maat

Een goede nachtrust is essentieel voor een gezond en vitaal leven. Een stijve nek of rugpijn kan op lange termijn effect hebben op uw gezondheid. Zorg daarom voor voldoende ondersteuning van uw lichaam bij het slapen.

Ieder mens is anders en dus is comfortabel slapen erg persoonlijk. Bij Wilt Woninginrichting vindt u een ruim assortiment kwaliteitsmerken op gebied van bedden, matrassen en boxsprings overzichtelijk gepresenteerd. Ons slaapadvies volledig op uw wensen afgesteld.

Boxsprings

Bij een boxspring liggen er eigenlijk twee matrassen op elkaar. Dat zorgt voor een enorme veerkracht en comfort. Daarnaast is er veel keuze in bekleding en stijl.

Bedden

Een goede nachtrust is van groot belang voor uw vitaliteit. Kies daarom voor een bed dat perfect aansluit bij uw smaak en persoonlijke situatie.

Matrassen & Toppers

Met het juiste matras slaapt u voortaan elke nacht perfect. Combineer dit met het juiste topmatras voor extra ondersteuning en comfort.

Bedbodems

Een bedbodem is de basis voor een goede ondersteuning. Kiest u voor vlak, verstelbaar of zelfs een elektrische bodem? Het kan allemaal.

Bedtextiel

Met zacht en steving bedtextiel maakt u uw bed helemaal af. Kies voor een warm en behaaglijk gevoel in de winter en luchtigheid in de zomer.