Producten

Ontdek ons veelzijdige assortiment.

Ruime keuze voor uw interieur

Een nieuw interieur begint bij keuzes maken. Dat kan nog wel eens lastig zijn, zeker als u voor een geheel nieuwe inrichting kiest. Ons brede assortiment zorgt er in ieder geval voor dat u bij ons altijd slaagt. Van moderne vloeren in alle soorten en maten, tot zonwering, bedden en horren. U kunt bij van der Wilt op één plek uit de voeten voor uw complete interieur. Omdat wij al onze keuzemogelijkheden met een persoonlijk advies combineren zult u bij ons als tevreden klant de deur uitgaan. 

Harde vloeren

De vloer is de basis van uw interieur.  Het bepaalt voor een groot deel de toon van uw woning. Gelukkig hebben wij een breed assortiment met vloeren voor alle typen ruimten en gebruik.

Raambekleding

Raambekleding is vaak de finishing touch van uw interieur. Kies uit ons ruime assortiment en wij bedenken voor u een maatwerkoplossing. Zo zet u écht de puntjes op i. 

Slaap- & Zitcomfort

Goed slapen en comfortabel is van essentieel belang voor een gezond lichaam. Onze bedden en fauteuils bieden het comfort en de ondersteuning die u nodig heeft.

Zonwering

Combineer functionaliteit met uitstraling. Met zonwering regelt u nog beter lichtinval en temperatuur in huis en geeft u bovendien een gezicht aan uw exterieur. 

Vloerbedekking & Karpet

Kiest u voor tapijt, dan kiest u voor warmte en comfort. Een behaaglijk gevoel en een luxe uitstraling. Voor ieder gebruik bieden wij een passende variant, met zorg gelegd. 

Horren

In de zomer zorgeloos uw ramen en deuren open? Dat kan door het plaatsen van stijlvolle hordeuren. Zo heeft u deze zomer geen last van insecten en beestjes in huis.