Producten

Ontdek ons veelzijdige assortiment.

Producten

Ruime keuze voor uw interieur

Een nieuw interieur begint bij keuzes maken. Dat kan nog wel eens lastig zijn, zeker als u voor een geheel nieuwe inrichting kiest. Ons brede assortiment zorgt er in ieder geval voor dat u bij ons altijd slaagt. Van moderne vloeren in alle soorten en maten, tot zonwering, bedden en horren. U kunt bij Wilt Woninginrichting op één plek uit de voeten voor uw complete interieur. Omdat wij al onze keuzemogelijkheden met een persoonlijk advies combineren zult u bij ons als tevreden klant de deur uitgaan. 

Vloeren

De vloer is de basis van uw interieur.  Het bepaalt voor een groot deel de toon van uw woning. Gelukkig hebben wij een breed assortiment met vloeren voor alle typen ruimten en gebruik.

Binnenzonwering

Met de juiste lichtinval creeert u de perfecte sfeer in huis. Regel warmte en licht naar wens met de vele mogelijkheden op het gebied van binnenzonwering.

Buitenzonwering

Combineer functionaliteit met uitstraling. Met buitenzonwering regelt u nog beter lichtinval en temperatuur in huis en geeft u bovendien een gezicht aan uw exterieur.

Slaapcomfort

Goed slapen is van essentieel belang voor een gezond lichaam. Onze ruime keuze in bedden en toebehoren biedt u het comfort en de ondersteuning die u nodig heeft.

Raambekleding

Raambekleding is vaak de finishing touch van uw interieur. Kies uit ons ruime assortiment en wij bedenken voor u een maatwerkoplossing. Zo zet u écht de puntjes op i.

Horren

In de zomer zorgeloos uw ramen en deuren open? Dat kan door het plaatsen van stijlvolle hordeuren. Zo heeft u deze zomer geen last van insecten en beestjes in huis.

Trapbekleding

Met de juiste afwerking van u trap kiest u niet alleen voor veiligheid, maar ook voor een complete afwerking van uw interieur, en een geluiddempende, comfortabele ondergrond.