Jaar ervaring

Topmerken

“Al meer dan 60 jaar weten klanten onze winkel te vinden. Door onze ervaring en onze persoonlijke benadering vinden we voor ieder intererieur en voor ieder budget een passende oplossing.” 

WoningGESCHIEDENIS

Meer dan 60 jaar een begrip

Al sinds de veertigerjaren is Wilt Woninginrichting actief in het stofferen en aankleden van woningen. Inmiddels is Wilt Woninginrichting uitgegroeid tot een echt familiebedrijf en een volwaardig woninginrichter met een ruim aanbod voor vloerbedekking, slaapcomfort, raamdecoratie, buitenzonwering, en horren.

Het winkelpand aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs is waar het ooit begon. Nog steeds is het een vertrouwd adres voor klanten uit de hele regio. Gerard Vermeulen maakte van zijn hobby zijn beroep en richtte het familiebedrijf op in 1981. ‘Mensen weten ons altijd weer te vinden als ze gaan verhuizen of toe zijn aan een ander interieur‘. Al sinds 1998 werkt zoon Ruud Vermeulen met dezelfde passie als zijn vader in de winkel en hij nam in 2018 het stokje over van zijn vader.

over ons

Ervaring & Vakmanschap

Bij Wilt Woninginrichting staat vakwerk centraal. Een klein familiebedrijf dat voor al haar klanten een persoonlijk advies uit praktijkervaring verzorgd. Onze vakmensen staan klaar om u te helpen in het maken van uw keuze uit het ruime assortiment. Natuurlijk helpen wij u ook bij het monteren of installeren van uw nieuwe aankoop.

Kom eens langs in onze showroom, u zult zien dat vakwerk ook betaalbaar kan zijn!