Selecteer een pagina
Met mooi weer wilt u graag een raam en deur open zetten voor frisse lucht of wat verkoeling. Daarom zijn horren de ideale oplossing en – mits door ons op maat gemaakt en even vakkundig geplaatst in de regio Lansingerland en omgeving – een alleszins betaalbare investering in jarenlang zomers woonplezier en een goede nachtrust! U vindt bij van der Wilt Woninginrichting ‘vaste’ raamhorren en hordeuren, maar ook open en dichtschuivende Plissé Hordeuren en andere slimme oplossingen. Aan de hand van stalen, kleuren en materialen stemmen wij uw wensen af op de rest van het interieur en op de woonstijl.

Meer dan alleen tegen insecten

hordeuren_1 Horren zijn tegenwoordig verkrijgbaar met meerdere functies en een ander uiterlijk dan het bekende grijze gaas. Er zijn ook horren die bijvoorbeeld pollen uit de lucht filteren (handig voor mensen met hooikoorts) of meteen als sunscreen dienen en de felle zon buiten houden. Wij leveren horren van de bekende merken: Luxaflex, Velux en Unilux.

Voor ieder raam of deur een passende oplossing

hordeuren_2 Voor ieder raam of deur is een passende oplossing, voor uw draai-kiepramen, dakramen of schuifpui. Verkrijgbaar in verschillende profiel- en gaaskleuren en ze voldoen aan de beste kwaliteit en duurzaamheid. Wij komen persoonlijk bij u langs om te meten, dan worden de horren op maat gemaakt en worden ze door ons vakkundig geplaatst. Kom naar van der Wilt Woninginrichting en laat u adviseren wat voor u de beste optie is.