AANBIEDINGENwavegordijn.jpg

Wave-plooi gordijn

Bent u toe aan nieuwe gordijnen en wilt u eens iets anders dan een standaard vlinderplooi gordijn? Misschien is een gordijn met een wave-plooi dan iets voor u. Bij gordijnen met wave-plooien, ook wel golf-plooi gordijn genoemd worden er geen plooien in het gordijn gestikt. De gordijnstof wordt gevormd door het rail-systeem en de haken in het gordijn. Op deze manier krijgt het wave gordijn een perfecte plooival vanaf het moment dat de gordijnen aan de rail hangen. Kies voor een wave-plooi als u op zoek bent naar een mooi strak maar toch geplooid gordijn! Overgordijnen, inbetweens of vitrage's elke stof kan als wave-plooi gordijn worden gemaakt.

Lees verder


MFlor

PVC vloeren worden meer en meer toegepast in woningen. En niet voor niets, want PVC vloeren zijn oersterk, bijzonder makkelijk in onderhoud en geschikt voor mensen met een allergie. Deze vloeren zijn geschikt voor alle ruimtes, van badkamer tot woonkamer. PVC vloeren zijn ook uitermate geschikt voor kantoorruimtes, deze vloeren worden al jaren toegepast in ruimtes waar veel mensen komen of omgevingen die zwaar gebruikt worden, denk hierbij aan ziekenhuizen, winkels, restaurants, scholen, kantines en kantoren.

PVC vloeren heb je in oneindig veel soorten, motieven en structuren. Door technologische ontwikkelingen zijn de PVC vloeren steeds moeilijker te onderscheiden van echte houten- of tegelvloeren. PVC vloeren zijn leverbaar in allerlei maten en diktes en worden net als houten vloeren in stroken 1 voor 1 gelegd. Het is mogelijk om een stripje tussen de " PVC Vloer planken" te leggen waardoor een speciaal effect ontstaat.

PVC vloer is geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. Vloerverwarming, al dan niet in combinatie met vloerkoeling, is geen enkel probleem met een PVC vloer. Ze geleiden uitstekend en nemen geen vocht op.

Heeft u ook een nieuwe vloer nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Lees verder


Auping

Vandaag een mooie Boxspring van Auping afgeleverd en gemonteerd in Berkel en Rodenrijs. De 'Monaco Maximus', met twee losse toppers, electrisch bediend, stof Heaven en kleur taupe.

Wordt het voor u ook tijd voor een nieuw bed? Wordt u ‘s ochtends wel eens wakker met een stijve nek of lage rugpijn die na het opstaan weer vrij snel verdwijnt? De oorzaak kan liggen aan de kwaliteit van uw slaapsysteem of de manier waarop u in bed ligt. Wanneer de bedbodem en matras onvoldoende steun bieden aan de wervelkolom, heup en bekken kan dit lichamelijke problemen tot gevolg hebben. Het matras biedt onvoldoende steun als het te hard, te zacht of versleten is. Bij een te hard matras kunnen uw heup, bekken en schouder onvoldoende wegzakken waardoor er een ongezonde kromming aan de rug ontstaat. Dat kan tot rugpijn of nekklachten leiden. Tevens is ventilatie van groot belang voor een goede nachtrust, daarom staat ventilatie dan ook centraal in alle bedden van Auping.

Lees verder

Adresgegevens

Van der Wilt Woninginrichting
Noordeindseweg 134
2651 CX Berkel en Rodenrijs
Telefoon: (010) 511 23 21
Fax: (010) 519 92 74
Email: info@wiltwoninginrichting.nl


Openingstijden

Maandag: 13.30 - 17.30 uur
Dinsdag: 09.00 - 17.30 uur
Woensdag: 09.00 - 17.30 uur
Donderdag: 09.00 - 17.30 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 09.30 - 16.00 uur
Zondag: gesloten

AUP_logo_auping_PMS_286
MFlor
Forbo
Bonaparte
Desso
Vroomshoop
Velux