Wave-plooi gordijn


wavegordijn.jpg

Wave-plooi gordijn

Bent u toe aan nieuwe gordijnen en wilt u eens iets anders dan een standaard vlinderplooi gordijn? Misschien is een gordijn met een wave-plooi dan iets voor u. Bij gordijnen met wave-plooien, ook wel golf-plooi gordijn genoemd worden er geen plooien in het gordijn gestikt. De gordijnstof wordt gevormd door het rail-systeem en de haken in het gordijn. Op deze manier krijgt het wave gordijn een perfecte plooival vanaf het moment dat de gordijnen aan de rail hangen. Kies voor een wave-plooi als u op zoek bent naar een mooi strak maar toch geplooid gordijn! Overgordijnen, inbetweens of vitrage's elke stof kan als wave-plooi gordijn worden gemaakt.

Het geheim van de wave-plooi zit niet in het gordijn maar in de runner! Voor het maken van de wave-plooi in uw gordijn heeft u een speciale runner nodig in uw gordijnrail. Deze runners zijn draaibaar en onderling verbonden met een dun koordje met een afstand van 6 cm (voor smalle waveplooien) of 8 cm (voor bredere waveplooien). Deze runners passen in verschillende rail systemen en het is dan ook goed mogelijk dat u alleen maar de runners hoeft te kopen en geen nieuwe rail nodig heeft.

wave plooi gordijn

Een wave-plooi gordijn hangt onder de rail en wordt gemaakt zonder hoofdje. Uw rail is dan ook zichtbaar als u het gordijn sluit. Vindt u uw rail niet zo mooi meer dan zou u ervoor kunnen kiezen een rail uit te zoeken die gezien mag worden.
Voor de wave-plooi zijn verschillende speciale gordijnrails op de markt gebracht welke b.v. wat dunner zijn en hierdoor wordt de ruimte tussen het gordijn en plafond kleiner waardoor de rail juist weer wat minder zichtbaar is.

Bekijk de collectie wave-plooi gordijnen in onze showroom.Over de auteur:

vd Wilt

Van der Wilt Woninginrichting is een klein bedrijf waar vakwerk voorop staat. Sinds de veertigerjaren zijn wij actief in het stofferen en aankleden van woningen. Een persoonlijk advies uit praktijkervaring staat bij ons hoog in het vaandel.

Plaats een reactie

Je e-mail adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.


Adresgegevens

Van der Wilt Woninginrichting
Noordeindseweg 134
2651 CX Berkel en Rodenrijs
Telefoon: (010) 511 23 21
Fax: (010) 519 92 74
Email: info@wiltwoninginrichting.nl


Openingstijden

Maandag: 13.30 - 17.30 uur
Dinsdag: 09.00 - 17.30 uur
Woensdag: 09.00 - 17.30 uur
Donderdag: 09.00 - 17.30 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 09.30 - 16.00 uur
Zondag: gesloten

AUP_logo_auping_PMS_286
MFlor
Forbo
Bonaparte
Desso
Vroomshoop
Velux