Vloeren

Voor iedereen een vloer naar wens

Ruime keuze en advies op maat

Van laminaat tot parket, vinyl en linoleumvloeren, bij Wilt Woninginrichting vindt u het allemaal. Elke vloer heeft zijn eigen unieke eigenschappen zodat u altijd vindt wat er het beste bij uw woonwensen past. Harde vloeren zijn laag in onderhoud en geven uw woning of bedrijfsruimte een moderne en strakke uitstraling. Tapijt geeft uw woning een warme uitstraling en veel comfort. Welke keuze u ook maakt, wij geven u advies op maat en verzorgen indien gewenst het aanbrengen van de vloer.

Lamelparket

Echt hout is onovertroffen in stijl en uitstraling. Met dit natuurproductlegt u de ideale basis voor uw woning of bedrijf.

Laminaat

Gemakkelijk te leggen, duurzaam en laag in onderhoud. Laminaat blijft een populaire vloer met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

PVC

PVC vloeren gaan enorm lang mee, zijn geluiddempend en in elke kleur of dessin verkrijgbaar. Dé oplossing voor elk modern interieur.

Linoleum

Een duurzame en decoratieve vloer van natuurlijk materiaal die elk interieur direct tot leven brengt.

Vinyl

Vinyl is bijzonder sterk en zacht tegelijk. Bovendien is het erg gemakkelijk te onderhouden en in alle kleuren en dessins te verkrijgen.

Marmoleum

Marmoleum is een ijzersterk en slijtvast natuurproduct. Duurzaam dus en bijvoorbeeld ideaal te combineren met vloerverwarming.

Tapijt

Tapijt brengt uw woning comfort en geeft een warme uitstraling. Bovendien werkt tapijt zeer geluiddempend en is is het in vele dessins verkrijgbaar.

Karpet

Liever een combinatie van materialen? Met onze hoogwaardige karpetten geeft u een luxe accent aan uw bestaande vloer.