Trap en overloop bekleed met tapijt van Interfloor in Berkel en Rodenrijs


logo Interfloor 2

Weet u niet wat u met uw trap aan moet of is de huidige vloerbedekking van uw trap aan vervanging toe, maar u weet niet wat de mogelijkheden zijn?

Van der Wilt Woninginrichting helpt u verder…

Afgelopen week hebben wij een trap opnieuw bekleed met tapijt van Interfloor in een woning in Berkel en Rodenrijs (gemeente Lansingerland). Van een kale trap tot en met het mooie eindresultaat.

Of u nu een dichte of open trap heeft, de trap recht is of een draai heeft en deze met of zonder zijkanten is. Er zijn vele mogelijkheden.

Bij het aankleden van een nieuwe woning wordt de trap wel eens als struikelblok gezien. Zo gebeurt het dat mensen jarenlang wachten op een oplossing, terwijl in een paar uur tijd de trap geheel nieuw bekleed kan zijn. Vergeet ook niet het comfort dat vloerbedekking op een trap met zich meebrengt. En zeker niet onbelangrijk: woont u in een rijtjeshuis of geschakelde woning, dan heeft niet alleen ú plezier van het comfort, maar ook uw buren. En vergeet vooral de veiligheid niet: tapijt is stroef, dit betekent dat het risico van uitglijden op een trap met tapijt een stuk kleiner is dan op een gladde trap.

Kom gerust langs in onze winkel voor alle mogelijkheden.Over de auteur:

vd Wilt

Van der Wilt Woninginrichting is een klein bedrijf waar vakwerk voorop staat. Sinds de veertigerjaren zijn wij actief in het stofferen en aankleden van woningen. Een persoonlijk advies uit praktijkervaring staat bij ons hoog in het vaandel.

Plaats een reactie

Je e-mail adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.


Adresgegevens

Van der Wilt Woninginrichting
Noordeindseweg 134
2651 CX Berkel en Rodenrijs
Telefoon: (010) 511 23 21
Fax: (010) 519 92 74
Email: info@wiltwoninginrichting.nl


Openingstijden

Maandag: 13.30 - 17.30 uur
Dinsdag: 09.00 - 17.30 uur
Woensdag: 09.00 - 17.30 uur
Donderdag: 09.00 - 17.30 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 09.30 - 16.00 uur
Zondag: gesloten

AUP_logo_auping_PMS_286
MFlor
Forbo
Bonaparte
Desso
Vroomshoop
Velux