Tapijt

Op blote voeten door het huis lopen? Kinderen die op de grond in hun kamer een spelletje spelen? Met tapijt op de vloer wordt dit allemaal heel comfortabel, omdat tapijt warmte isoleert en het heeft ook een geluiddempend effect.

Een ruimte waar tapijt is toegepast krijgt al gauw een aangename en comfortabele sfeer. Tapijt is dan ook in vele eigentijdse kleuren, dessins en structuren verkrijgbaar. Het is goed te combineren met de rest van uw interieur. Tapijt sluit naadloos aan bij het comfortabele wonen van nu. De materialen zijn voelbaar zacht, warm en comfortabel, de kleuren en structuren verassend modern.

Tapijt_1
Tapijt_2

Tapijt prikkelt op allerlei manieren de zintuigen. Een mooi tapijt kan echt sfeer brengen in huis.

Wij verkopen tapijt van:

- Bonaparte
- Parade
- Desso
- BeWe
- Interfloor
- Smartstrand
- Livingstone
- Nouwens-Bogaers
- Louis de Poortere

Naast tapijt op de strekkende meter verkopen wij ook tapijttegels van o.a. Heuga, Matenboer en BeWe.

Belangrijk bij tapijt is het soort ondertapijt, goed ondertapijt verhoogt de levensduur van het tapijt en werkt ook isolerend.

Karpet

Heeft u liever een karpet? Ook hiervoor bieden wij vele mogelijkheden, van alle soorten tapijt is het mogelijk een karpet te laten maken.

Laat uw eigen karpet op maat maken. Kies één of meerdere soorten en/of kleuren tapijt, het gewenste formaat (vierkant, rechthoekig of rond/ovaal) en wij maken er uw persoonlijke karpet van.

Karpetten zijn goede sfeermakers in het interieur en brengen warmte, geluiddemping en huiselijkheid. Grote karpetten zijn helemaal van deze tijd.

Veilig

Tapijt is stroef. Dit betekent dat het risico van uitglijden op een vloer met tapijt een stuk kleiner is dan op een gladde vloer. Mocht u toch vallen dan is de kans op verwondingen kleiner omdat tapijt zachter en meer verend is. Ook een gladde trap wordt veiliger door het met tapijt te bekleden.


Adresgegevens

Van der Wilt Woninginrichting
Noordeindseweg 134
2651 CX Berkel en Rodenrijs
Telefoon: (010) 511 23 21
Fax: (010) 519 92 74
Email: info@wiltwoninginrichting.nl


Openingstijden

Maandag: 13.30 - 17.30 uur
Dinsdag: 09.00 - 17.30 uur
Woensdag: 09.00 - 17.30 uur
Donderdag: 09.00 - 17.30 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 09.30 - 16.00 uur
Zondag: gesloten

AUP_logo_auping_PMS_286
MFlor
Forbo
Bonaparte
Desso
Vroomshoop
Velux