Tapijt

Comfort en luxe

Ruime keuze en advies op maat

Op blote voeten door het huis lopen? Kinderen die op de grond in hun kamer een spelletje spelen? Met tapijt op de vloer wordt dit allemaal heel comfortabel, omdat tapijt warmte isoleert en het heeft ook een geluiddempend effect.

Een ruimte waar tapijt is toegepast krijgt al gauw een aangename en comfortabele sfeer. Tapijt is dan ook in vele eigentijdse kleuren, dessins en structuren verkrijgbaar. Het is goed te combineren met de rest van uw interieur. Tapijt sluit naadloos aan bij het comfortabele wonen van nu. De materialen zijn voelbaar zacht, warm en comfortabel, de kleuren en structuren verassend modern.

Tapijt prikkelt op allerlei manieren de zintuigen. Een mooi tapijt kan echt sfeer brengen in huis.

Wij verkopen tapijt van:

– Bonaparte
– Parade
– Desso
– BeWe
– Interfloor
– Smartstrand
– Livingstone
– Nouwens-Bogaers
– Louis de Poortere

Naast tapijt op de strekkende meter verkopen wij ook tapijttegels van o.a. Heuga, Matenboer en BeWe.

Belangrijk bij tapijt is het soort ondertapijt, goed ondertapijt verhoogt de levensduur van het tapijt en werkt ook isolerend.

Karpet

Heeft u liever een karpet? Ook hiervoor bieden wij vele mogelijkheden, van alle soorten tapijt is het mogelijk een karpet te laten maken.

Laat uw eigen karpet op maat maken. Kies één of meerdere soorten en/of kleuren tapijt, het gewenste formaat (vierkant, rechthoekig of rond/ovaal) en wij maken er uw persoonlijke karpet van.

Karpetten zijn goede sfeermakers in het interieur en brengen warmte, geluiddemping en huiselijkheid. Grote karpetten zijn helemaal van deze tijd.

Veilig

Tapijt is stroef. Dit betekent dat het risico van uitglijden op een vloer met tapijt een stuk kleiner is dan op een gladde vloer. Mocht u toch vallen dan is de kans op verwondingen kleiner omdat tapijt zachter en meer verend is. Ook een gladde trap wordt veiliger door het met tapijt te bekleden.

Tapijt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasell sed nibh dignissim, cursus tellus sit amet, ultrices mauris. Aliquam

Karpet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasell sed nibh dignissim, cursus tellus sit amet, ultrices mauris. Aliquam