Slaap & Zitcomfort

Voor lekker zitten en slapen zijn wij volledig uitgerust

Ruime keuze en advies op maat

Wordt u ‘s ochtends wel eens wakker met een stijve nek of lage rugpijn die na het opstaan weer vrij snel verdwijnt? De oorzaak kan liggen aan de kwaliteit van uw slaapsysteem of de manier waarop u in bed ligt. Wanneer de bedbodem en matras onvoldoende steun bieden aan de wervelkolom, heup en bekken kan dit lichamelijke problemen tot gevolg hebben. Het matras biedt onvoldoende steun als het te hard, te zacht of versleten is. Bij een te hard matras kunnen uw heup, bekken en schouder onvoldoende wegzakken waardoor er een ongezonde kromming aan de rug ontstaat. Dat kan tot rugpijn of nekklachten leiden.
Tevens is ventilatie van groot belang voor een goede nachtrust, daarom staat ventilatie dan ook centraal in alle bedden van Auping.

Het bed wordt gevormd door de bodem, matras, dekbed en kussen. De keuze van het voor u meeste geschikte bed is meer dan een kwestie van ‘even proef liggen’. Een aantal aspecten hebben een duidelijke invloed, Om te beginnen wordt er gekeken naar uw slaaphouding, vervolgens naar uw postuur, uw lengte en gewicht en ten slotte of u een warme of een koude slaper bent. Voor een goed slaapcomfort is een optimale balans tussen u, uw matras en bedbodem essentieel. Wij zoeken daarom voor u de beste oplossing bij uw persoonlijke wensen.

Op onze beddenafdeling treft u een ruim assortiment kwaliteitsmerken op gebied van bedden, matrassen en boxsprings overzichtelijk gepresenteerd. In onze showroom treft u de collecties van Auping, Vroomshoop, Zondag, Kuperus en Polypreen. Wij zijn dus niet gebonden aan slechts één merk of één product. Ons slaapadvies is daarom niet merkgebonden. U kunt op alle verschillende type bedbodems en matrassen proef liggen.

Bedden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasell sed nibh dignissim, cursus tellus sit amet, ultrices mauris. Aliquam

Fauteuils

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasell sed nibh dignissim, cursus tellus sit amet, ultrices mauris. Aliquam