Raamdecoratie

The finishing touch voor elk interieur

Efficiënt en stijlvol

Met raamdecoratie slaat u twee vliegen in één klap. U regelt de lichtinval in uw huis en geeft uw interieur een eigen specifieke sfeer en stijl. Van der Wilt Woninginrichting heeft alle soorten en maten in huis. Van jaloezieën tot vouwgordijnen en van traditioneel tot modern: alle raamdecoratie wordt voor u op maat gemaakt. Ons deskundige personeel komt bij u thuis inmeten en monteren op afspraak.

Jaloezieen

Jaloezieën zijn tijdloos en in vele kleuren en uitvoering verkrijgbaar. Bovendien kunt u precies zoveel licht binnenlaten als u zelf wilt. 

Vouw- en rolgordijnen

Gaat u voor lichtdoorlatende of verduisterende gordijnen? En wat dacht u van elektrische bediening voor ultiem gemak? De keuze is aan u.

Gordijnen

Gordijnen geven uw woning een warme en geborgen sfeer. De keuze in materiaal, kleur en dessin is eindeloos. Er is altijd een passend gordijn naar wens.

Shades en Plisse

Met shades of plisse geeft u een luxe uitstraling aan uw woonruimte. U regelt zelf de subtiele lichtinval, voor een optimale sfeer. 

Shutters

Kiest u voor shutters? Dan kiest u voor functioneel en stijlvol. De houten luiken brengen een echt vakantiegevoel in uw eigen huiskamer. 

Vitrage en In between

Wilt u een lichte ruimte, maar toch privacy? Dan is vitrage of inbetween precies wat u zoekt. In veel kleuren en materialen verkrijgbaar.