Selecteer een pagina

PVC vloeren

PVC vloeren worden meer en meer toegepast in woningen. En niet voor niets, want PVC vloeren zijn oersterk, bijzonder makkelijk in onderhoud en geschikt voor mensen met een allergie. Deze vloeren zijn geschikt voor alle ruimtes, van badkamer tot woonkamer. PVC vloeren zijn ook uitermate geschikt voor kantoorruimtes, deze vloeren worden al jaren toegepast in ruimtes waar veel mensen komen of omgevingen die zwaar gebruikt worden, denk hierbij aan ziekenhuizen, winkels, restaurants, scholen, kantines en kantoren.

PVC vloeren heb je in oneindig veel soorten, motieven en structuren. Door technologische ontwikkelingen zijn de PVC vloeren steeds moeilijker te onderscheiden van echte houten- of tegelvloeren. PVC vloeren zijn leverbaar in allerlei maten en diktes en worden net als houten vloeren in stroken 1 voor 1 gelegd. Het is mogelijk om een stripje tussen de ” PVC Vloer planken” te leggen waardoor een speciaal effect ontstaat. De meeste vloeren van PVC zijn afgedekt met een 0,3 mm slijtlaag en een PU finish. De PU finish zorgt ervoor dat de Vloeren een matte uitstraling krijgt, tevens hoeft u na het leggen van de vloer geen extra onderhoud meer te plegen. Af en toe de vloer dweilen met een vochtige doek is voldoende. Gebruik geen vette onderhoudsproducten want daarvan gaat de vloer glimmen.

PVC vloer is geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. Vloerverwarming, al dan niet in combinatie met vloerkoeling, is geen enkel probleem met een PVC vloer. Ze geleiden uitstekend en nemen geen vocht op.

In het kort de belangrijkste voordelen op een rij:

– Hoge slijtvastheid
– Duurzaam
– Makkelijk te onderhouden
– Vochtbestendig
– Verkrijgbaar in stroken en tegels
– Goed te gebruiken in combinatie met vloerverwarming

Als u voor PVC kiest laat het dan aan de vakman over om de vloer te leggen.

Bij Van der Wilt Woninginrichting vindt u PVC vloeren van o.a. MFlor, Quickstep Livyn Beauflor en Cotap. Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom en laat u adviseren over de mogelijkheden die een PVC vloer tegenwoordig te bieden heeft.