Jaar ervaring

Tevreden klanten

Topmerken

Tevreden klanten

“Van der Wilt Woninginrichting is een gevestigde naam in Lansingerland. Al meer dan 60 jaar weten klanten onze winkel te vinden. Door onze ervaring en onze persoonlijke benadering vinden we voor ieder intererieur en voor ieder budget een passende oplossing.” 

GESCHIEDENIS

Al 60 jaar een begrip

Al sinds de veertigerjaren is Van der Wilt Woninginrichting actief in het stofferen en aankleden van woningen. Inmiddels is Van der Wilt uitgegroeid tot een echt familiebedrijf en een volwaardig woninginrichter met een ruim aanbod voor vloerbedekking, slaapcomfort, raamdecoratie, buitenzonwering, en horren.

Het winkelpand aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs, waar het ook ooit begon, is een vertrouwd adres voor klanten uit de hele regio. ‘Mensen weten ons altijd weer te vinden als ze gaan verhuizen of toe zijn aan een ander interieur,‘ weet Gerard Vermeulen te vertellen, hij runt al jaren het familiebedrijf en oefent zijn beroep al zo’n 40 jaar uit, hij heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Al 40 jaar komt hij bij zijn klanten thuis om ze te helpen met en nieuwe ideeën op te doen voor het inrichten van hun woningen. Inmiddels heeft ook zoon Ruud Vermeulen zich gevestigd in het bedrijf, hij zit inmiddels al zo’n 11 jaar in het vak en doet dit met veel plezier.

over ons

Ervaring & Vakmanschap

Van der Wilt Woninginrichting is een klein bedrijf waar vakwerk voorop staat, een persoonlijk advies uit praktijkervaring staat hier hoog in het vaandel.

Als vakmensen helpen zij u graag met het maken van uw keuze uit het ruime assortiment op het gebied van vloerbedekking, slaapcomfort, raamdecoratie, buitenzonwering en horren.

Het verwijderen en afvoeren van bestaande vloerbedekking alsmede het afvoeren van uw oude matrassen, bedbodems e.d. is iets wat bij een nieuwe levering als vanzelfsprekend wordt beschouwd.

Kom eens langs in de winkel/showroom, u zult zien dat vakwerk ook betaalbaar kan zijn!