Harde vloeren

Bent u toe aan een nieuwe vloer? Laat u dan informeren bij van der Wilt Woninginrichting. Een vloer is namelijk niet alleen functioneel, het bepaalt ook de uitstraling van uw woning of bedrijfsruimte. Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod harde vloeren. Allemaal hebben ze hun eigenschappen waarover wij u kunnen informeren.

Laminaat is en blijft een populaire vloer, duurzaam, goed te onderhouden en een prima prijs-kwaliteit verhouding. Het is hard, slijtvast en gaat zeer lang mee. Bovendien is het gemakkelijk en snel te leggen en desgewenst ook weer makkelijk uit te halen en mee te verhuizen. Er is een enorme keuze in kwaliteit, waarbij wij ons richten op de betere kwaliteiten. Quick-Step laminaatvloeren ogen zeer realistisch en voelen aangenaam aan. Ook werken wij met laminaatvloeren van Beautifloor.

Een echte houten vloer, ook wel parket genaamd, overtreft natuurlijk alle imitatie vloeren. Parket is een natuurproduct, van geselecteerd hout, dat door een speciale wijze van drogen, schuren en oppervlaktebehandeling (impregneren, lakken, oliƫn of in de was zetten) een slijtvast, min of meer glanzend oppervlak heeft verkregen. In tegenstelling tot andere houten vloeren hoef je na de plaatsing van je Quick-Step parketvloer niets meer te doen. Je geniet van je nieuwe vloer vanaf het moment dat hij gelegd is. Een mooie houten vloer is bovendien de ideale basis voor elke stijl en elk interieur.

Vinylvloeren zijn bijzonder sterke kunststof vloeren, gemakkelijk in onderhoud, comfortabel en duurzaam. Verkrijgbaar in prachtige kleuren en dessins maar ook in hout- en tegelprints zodat het lijkt op een houten- of tegelvloer. Enkele belangrijke voordelen ten opzichte van andere harde vloeren zijn dat vinylvloeren relatief zacht zijn waardoor er weinig contactgeluid is. Wij werken met Novilon, Forbo, Interfloor en Willard.

Linoleum, ook wel bekend als marmoleum, is een duurzame en decoratieve vloer, volledig gemaakt van natuurlijke materialen. Het is samengesteld uit natuurlijke grondstoffen zoals lijnolie, houtmeel, harsen, kalksteen en jute. Een linoleum vloer van Forbo is comfortabel, oersterk en verkrijgbaar in zowel banen als tegels. En is ook verkrijgbaar in clickvorm.
De vloeren brengen door hun veelzijdigheid in kleur en dessin elk interieur tot leven.
Een vakkundige installatie is vereist maar voor ons geen probleem.

Na de plaatsing heb je aan harde vloerbedekking weinig of geen omkijken. Voor het onderhoud van de vloer volstaat het om hem wekelijks droog te reinigen.

Bovengenoemde vloeren zelf leggen is mogelijk maar uiteraard nemen wij u dit werk graag uit handen.


Adresgegevens

Van der Wilt Woninginrichting
Noordeindseweg 134
2651 CX Berkel en Rodenrijs
Telefoon: (010) 511 23 21
Fax: (010) 519 92 74
Email: info@wiltwoninginrichting.nl


Openingstijden

Maandag: 13.30 - 17.30 uur
Dinsdag: 09.00 - 17.30 uur
Woensdag: 09.00 - 17.30 uur
Donderdag: 09.00 - 17.30 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 09.30 - 16.00 uur
Zondag: gesloten

AUP_logo_auping_PMS_286
MFlor
Forbo
Bonaparte
Desso
Vroomshoop
Velux