Buitenzonwering

Tijdens de zomermaanden is het heerlijk om in de tuin te zitten en van de zon te genieten, maar de temperaturen kunnen aardig oplopen. Om te kunnen genieten van de verkoelende schaduw is een goede zonwering dan geen overbodige luxe. Omdat elk huis anders is en een ieder zijn eigen wensen heeft is er de keuze uit vele verschillende soorten zonwering.

U kunt de keuze van de zonwering voor een groot deel laten afhangen van uw persoonlijke voorkeur door te kiezen voor een bepaald type zonwering, zoals een knikarmscherm, uitvalscherm, screen, rolluik of markies. Maar ook door de enorme keuze in stoffen, van uni kleuren tot diverse dessins. Bij rolluiken kunt u naast de uni kleuren ook kiezen voor houtstructuren van bijvoorbeeld eiken of teak.

Voor iedere woning is wel een passende zonwering te vinden. Alle zonwering is handbediend of elektrisch leverbaar en bovendien zelfs met afstandbediening. Ook is er de mogelijkheid voor een zon- en windautomaat, zodat u ongehinderd van huis weg kunt.

Naast de buitenzonwering hebben wij ook binnenzonwering of wel raamdecoratie, niet alle buitenzonwering is in iedere situatie even geschikt om toe te passen, soms is het technisch niet mogelijk buiten op de gevel een zonwering te plaatsen.

Wanneer u graag deskundig advies over buitenzonwering wenst dan bent u bij Van der Wilt Woninginrichting aan het juiste adres. Wij kunnen u uitgebreid informeren, uiteraard geheel vrijblijvend.

Kom voor alle mogelijkheden langs in onze showroom.


Adresgegevens

Van der Wilt Woninginrichting
Noordeindseweg 134
2651 CX Berkel en Rodenrijs
Telefoon: (010) 511 23 21
Fax: (010) 519 92 74
Email: info@wiltwoninginrichting.nl


Openingstijden

Maandag: 13.30 - 17.30 uur
Dinsdag: 09.00 - 17.30 uur
Woensdag: 09.00 - 17.30 uur
Donderdag: 09.00 - 17.30 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 09.30 - 16.00 uur
Zondag: gesloten

AUP_logo_auping_PMS_286
MFlor
Forbo
Bonaparte
Desso
Vroomshoop
Velux