Binnenzonwering

Creer schaduw en sfeer in huis

Ruime keuze en advies op maat

Tijdens de zomermaanden kan de temperatuur in uw woning flink oplopen.  Met goede zonwering houdt u de lichtinval en temperatuur in de hand en bespaart u bijvoorbeeld kosten ten opzichte van airconditioning.

Het is niet alleen functioneel, zonwering kan ook een luxe uitstraling aan uw woning geven. Bij Wilt Woninginrichting bieden we voor elk type woning een geschikte zonwering. U hoeft alleen een keuze te maken, wij zorgen dat de producten perfect op maat geleverd en gemonteerd worden. 

(Duo) Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn erg geschikt voor moderne, strakke interieurs. Ze zijn gemakkelijk te bedienen en verkrijgbaar in vele soorten, van effen tot bijvoorbeeld half transparant.

Horizontale jaloezien

Horizontale jaloezien zien we in veel woningen terug en dat is niet voor niks. Een perfecte regeling van lichtinval en een luxe, warme uitstraling maken uw woning helemaal af.

Verticale jaloezien

Verticale jaloezien worden ook wel lamellen genoemd. Ze zijn weer helemaal terug van weg geweest. Met deze gedurfde keuze geeft u een retro twist aan uw interieur.

Plisse | Duette

Met plisse gordijnen of duettes bepaalt u helemaal zelf hoeveel privacy en lichtinval u wilt. een mooie, stijlvolle oplossing voor moderne interieurs.

Silhouette

Met screens of rolluiken regelt u perfect de inlaat van licht, kou en warmte. Bovendien bepaalt u zelf wanneer en hoeveel inkijk u in uw woning wilt.

Shutters

Kiest u voor shutters? Dan kiest u voor functioneel en stijlvol. De houten luiken brengen een echt vakantiegevoel in uw eigen huiskamer..